Categorie: Marketing / Date: 3 years ago / Views: 2018 / Author: Fjodor DopArt

Top 5 Populaire Voetbalschoenen 2014

Aan het einde van het jaar dat we het WK voetbalfeest in Braziliƫ mochten vieren zetten we de beste kicksen nog even op een rijtje.

De meest populaire patta's van 2014: een bonte verzameling van grote namen en snelle designs, voor sommigen een lust voor velen ook een verschrikking om te zien!

De nummer 5:

Adidas Summer Battle Pack

Eigenlijk de complete collectie van de WK-lijn van Adidas deed het prima! De Summer Battle Pack waren te zien in vele wedstrijden die deze zomer op Zuid-Amerikaanse grond werden gespeeld. De modellen Predator, Adizero F50, 11pro en Nitrocharge kregen allemaal een camo-update met een special voor de Argentijnse captain (Messi): de blauw-witte colorway!

Adidas summer Battle Pack

Ook van Adidas kwam de nummer 4:

Adidas "The Revenge Pack"

Het mag duidelijk zijn dat het hier om de "toen" allernieuwste Predators ging. De eerste schoen in de Predator lijn was de Predator Instinct en werd al gereleased in 1994! In de loop der jaren bleef de Predator al een ontzettend populair model. Of moeten we je er echt aan herinneren dat onder andere Zinedine Zidane en David Beckham jarenlang deze schoenen mochten promoten? 20 Jaar na de eerste editie bracht Adidas dus een nieuwe update met deze 'Instinct Accelerator LE'.

Adidas Revenge Pack

Dit was het laatste paar dat Adidas dit jaar in de Top 5 van DopArt wist te plaatsen.

Op de 3e plaats zien we:

Nike Mercurial Vapor IX CR

Of je vindt ze fantastisch, of je krijgt spontane braakneigingen bij het zien van deze schoenen. 1 ding zul je zeker niet ontkennen, spraakmakende Nike's het sowieso!

Omdat C. Ronaldo vorig jaar zo'n bizar seizoen wist te draaien ontwierp Nike deze schoen. De topspeler van Real Madrid wist namelijk als snelste ooit 200 keer te scoren voor de Madrilenen! Toepasselijk is het maagdelijk witte design met de gouden zool dus zeker.

Nike Mercurial Vapor IX CR

Dat 2014 het jaar van de Mercurials waren bleek al vroeg met deze nummer 2:

Mercurial Vapor IX Fast Forward '02

De voetbalschoen werd de markt in gestuurd als een ode aan de Braziliaanse Ronaldo, die de voorganger van deze schoen al droeg in 2002. De metallic zilver en groene schoen was ontzettend licht en flexibel!

Nike Mercurial Vapor Fast Forward '02

Maar wil je toch echt de meest spraakmakende schoen van het afgelopen jaar, dan zul je toch echt je portemonnee nog wat verder moeten open trekken.

Het was namelijk niet Adidas en ook niet Nike die de meest populaire schoenen op DopArt wisten te krijgen:

Puma King X Alexander McQueen

Juist, PUMA, je weet wel, het merk van Usain Bolt en Mario Balotelli, zij hadden dit jaar de best bekeken voetbalschoen op onze website!

In samenwerking met top-designer Alexander McQueen werden deze beauty's ontworpen en vlak voor het WK uit gebracht.

De schoenen waren voorzien van de nieuwste technische snufjes die maar in een voetbalschoen kan worden gepropt, maar dankzij het ontwerp van McQueen waande je jezelf met deze schoenen direct terug in de 60's.

Helaas kwamen deze schoenen nooit in de verkoop terecht, maar werden ze als collectors items weggegeven aan sporters en ambassadeurs van het merk.

Alexander McQueen X Puma King

De vraag blijft, wat waren nu jouw favoriete voetbalschoenen?


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Comments:

comments powered by Disqus