Categorie: Marketing / Date: 5 years ago / Views: 1472

De Nieuwe Wereldorde DopArt 2.0

Nog niet zo lang geleden startten wij onze blog. Het materiaal van deze blog zou gaan over onze energieke, frisse en artistieke lifestyle, een erg breed concept dus.

Vanwege de alleszins meevallende bezoekersaantallen besloten we de site te verbeteren. Vandaar dat wij bij DopArt in de afgelopen weken in het diepste geheim bezig zijn geweest om juist dat te doen. De verbeterde website zal meer posts gaan verzorgen, wordt interactiever en zal zich extra toe gaan spitsen op alle aspecten in het leven die er echt toe doen.

Muziek, films en fashion blijven uiteraard zeer belangrijk en we houden ook onze sportieve (anti)helden nauwlettend in het oog. DopArt 2.0 zal daarnaast ook nieuwe features verzorgen zoals een werkende evenementkalender, waarin wij jullie op de hoogte zullen gaan houden van de meest toffe events waar wij van op de hoogte zijn. Ten slotte komen we met nog een nieuw segment, een pagina voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe (bij)baan of stage!

Omdat wij graag de stijgende lijn van positieve reacties willen doorzetten vragen we jullie bij deze om feedback op deze nieuwe versie.

DopArt 2.0 knalt als TNT en bezorgt je jouw dagelijkse portie freshness. Dus: Read the things you like, Share the things you love!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Comments:

comments powered by Disqus