Categorie: Muziek / Date: 2 years ago / Views: 985 / Author: Fjodor DopArt

Welcome To The Life Of Pablo

Schulden, Twitter Rants en kritiek op de "Witte bladen".

Kanye West bracht deze week eindelijk zijn nieuwe album uit. De officiële titel werd niet SWISH, niet WAVES maar TLOP, of wel The Life Of Pablo.

Naast het feit dat het niet helemaal duidelijk wordt of hij verwijst naar Escobar, Picasso of een andere Pablo, zijn ook de recensies niet allemaal even mals.

Veel journalisten schreven over de rapper dat hij te veel bezig is met zichzelf, wellicht is dat ook de reden waarom het album ook niet uit kwam op de beloofde datum (11 Februari). Het is in ieder geval zeker de reden dat volgens de internationale pers dit niet 'één van de beste albums ooit' is geworden. Iets dat Ye ons wel had beloofd.

Naar aanleiding van deze kritieken liet Kanye weten geen commentaar meer te willen lezen of horen van de "witte bladen". Zij zouden namelijk "toch niet begrijpen wat het betekent om de kleinzoon van een ex-slaaf te zijn die het zo ver heeft gebracht."

Ondanks de financiële problemen die Kanye West momenteel zou hebben werd het album gelukkig niet verkocht aan Martin Shkreli. Deze uiterst vervelende zakenman kocht eerder al het album van Wu-Tang voor $2 miljoen USD en bood nu zelfs $15 miljoen USD voor The Life Of Pablo.

Luister daarom nu naar The Life Of Pablo via Tidal.


Zoekwoorden: Tidal, Twitter, The Life Of Pablo, schulden, Martin Shkreli, Kanye West

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Comments:

comments powered by Disqus